Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstefärg

I kärlekens röda färg

klär jag min blick, min famn

och kyssen du får

 

innan den till marken faller

din svarta tår  




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-28 20:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vemodig....nyanserad dikt!
2020-08-30

  Sparvögat VIP
Så vackert den faller din underbara dikt...
2020-08-29

  Nils-Robert
Dubbelbottnad dikt om kärleken och dess förtvivlan
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)