Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfald

Mångfald så svår att acceptera

med rädsla för det olika

alla är vi en del av skapelsen

var och en är vi helt unika

 

vår strävan efter egen fördel

att få erkännande därför

samtidigt vara som alla andra

få acceptans och inte stå utanför

 

”både ha kakan och äta den”

men vi är miljarder, inte endast två

försöka att gilla läget

och att våra olikheter förstå




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-08-27 16:20



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Olika - men jämlika - är en bra strävan . . .
2021-06-30

    Max Poisé
Olikheter är berikande men inte rädslan som bränner hål i de tjockaste av hudar...
sen finns det ju olikhet som kan irritera, men det är ju en helt annan sak...
2020-08-28

  SatansSon VIP
alla är vi såna att vi gillar enfald bättre än mångfald. tänkvärd teckst.
2020-08-28

  bibbi ahrnstedt
Visst är det så
2020-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans

blir vi mer än bara oss själva

en del av något större!
2020-08-28

  AndLou VIP
Så vackert om något som borde vara en självklarhet!
2020-08-27

    Sefarge VIP
Betänkansvärt skrivet
50% lika o 50%helt
Olika skall det vara
så svårt acceptera?
Nä100%lika! Antingen
Är du med där inne
eller kvar där ute!

2020-08-27

  Sparvögat VIP
Fint faller dina ord om acceptans och alla människors lika värde
2020-08-27

  Gunnar Hilén VIP
Tycker mycket om din mjuka acceptans av mänskligheten. Det finns på tok för lite av denna vara.
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)