Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste…

Det vackraste ordet

i hjärtats mening

 

Den vackraste handlingen

i kärlekens förening




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-22 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det vackraste som finns är kärleken.
2020-08-24

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text om det vackraste som finns, kärleken!
2020-08-24

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2020-08-23

  Solweig Jansson VIP
Vackert formulerat !
2020-08-23

  bibbi ahrnstedt
Fin, så enkelt beskrivet med så många bottnar
2020-08-23

  Gunnar Hilén VIP
Visst är det så !
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)