Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som inte visar kärlek älskar inte


Människorna med de
malande munnarna
Ett bländande men helt
tomt intellekt eller bara
ett ständigt snack om
meningslösa saker
Människorna med de
döda blickarna, själlöst
besatta av allt som är
ingenting, noll empati
Barnen som tvingas foga
in sig i det omänskliga
samhällets kvävande
normer och värderingar
som genererar cancer,
hjärtinfarkt, stroke
och psykisk sjukdom
Världen är ett smutsigt
och infekterat arsle
Människorna med de
tomt malande munnarna
styr vår civilisation mot
avgrund och undergång
Folk är som påtända
robotar framför ännu ett
meningslöst TV-program
och imorgon ska de ut och
shoppa, vilken underbar kick!
Planeten Jorden har feber för
vi sticker knivar i henne hela
tiden, och är den förskräckliga
Covid-19 här kanske som en
naturens hämnd, eller Gud som
har dragit i nödbromsen för vår
fullständigt galna civilisation
Den som inte visar kärlek
älskar inte, och den som inte
älskar har inget riktigt liv.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-18 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP