Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Pang på
och sen
krutröken

En kuliss för
svarta dagars
triumf




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-19 19:25



Bookmark and Share


    Klipparen
beskriver väldigt mycket med korta ordalag! genialt!
2020-04-22

  KattenKin VIP
Udda och svårtolkad, men jag gillar den. Den har sting och power fast den är kort.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan