Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nixons apa Song my


Hitlers underbara förtjusning inför gaskamrarna, ond bråd döds strålande eufori. Mamma är ett skenheligt vidrigt monster som jag måste detronisera in i minsta beståndsdel. Jag avskyr henne!! Våren är en alldeles för ljus och varm terrorist i all sin självgoda charm med ett rövjuckande leende. Demonerna uppgivna passion väntande på Guds artilleri genom mina ords briljans. Min sanning och ömhet stark som ett kärnkraftverk som min familj inte är intresserad av. Jag vänder mig inåt och vilar tillfredställd i mitt jags glödande glädje.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-04-20 15:31



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
Den här sjuder. Nej, kokar. Vreden... orden är så väl valda att utropstecknen blir överflödiga. Rödflammande antiteser. Kan inte undgå att undra... hur ler man "rövjuckande"? Guds artilleri. Kärnkraftverk. Demoner. Familj.
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP