Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den som är krossad

Tiden läker alla sår
Ett liv är väldigt lite tid
När du är död kan såren inte läka
För då kan du inte finnas

Dyk ner i såret nu
Ta med dig något upp
Lev med såret
Det är din livskamrat
Oavsett om du håller med mig eller inte




Fri vers av BreakingHands
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-21 09:30



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Tänkvärt!
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands