Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta

Som jag väntat,
alla år.
Du kan läka
mina sår.
Ta mina händer
och gör mig hel.
Ta mitt hjärta,
ta min själ.




Fri vers av Olivia
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-07-08 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia
Olivia