Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitbit för bit

visar
pågående puls
slag för slag
var dag, vardag
nu sjunkande som av iakttagandet
eller efter tillblivandets grav
det, den
sänks
jaget
i form
av
kropp
efterskänks




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-21 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP