Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkväll älskade uggla kärleksfull kram <3


Röster klokuggla


blir till ett med den prasslande mattan
vintriga sängen står bäddad
betraktar tyst
vintergatans stjärnor
trädens svajande armar
håller tråden mellan ditt och mitt
vi står avlövade, lyssnar inåt
viker ut varje fjäder
då hör vi skillnaden
väl vore de flesta hörande
om de önskade

men innestängda i sitt





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-04-21 16:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tycker om känslan i denna och glad du gör detsamma.
2022-04-06

  morgonstjärna VIP
tycker om denna och bilden
som ligga på rygg och se de svajande träden och vinden
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP