Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa inte modet


älskade spegel
se ljuset fastän det skymmer
vid horisontens allfartsvägar
Det är det uträkningen är
att hoppet och viljan vi förtär
om vi lämnas på ett ödsligt skär



älskade uggla var inte ledsen
du är inte hel ännu
men du är bättre
har själv mycket på G
vilket ger inspiration
jag har haft det så här
nästan hela tiden du varit borta
alla ska fogligt
svälja lögner utan att bry sig
ännu platsar jag inte
i dårfinkarnas armé
kommer heller aldrig göra det

kram <3








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2020-04-21 20:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
värre var i år, men lärt mig till slut
softa kram<3
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP