Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nymphalis antiopa


Efter femton kilometer rullskidor;
Sorgmanteln död
i vägkanten,
vingarna slutligt hopvikta;

får resa med mig hem
i den vita värmeväxlaren,
i minnet av sin vindlande
flykt

Två näverrullar ligger otolkade
i ett fotografi

Stunden löper osedd:
En räv i skogskanten




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-22 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP