Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banalt?


Det mest poänglösa
med maskrosbarn
är
att det finns alldeles för många

alldeles för många

för många

överallt.




Fri vers av lalanda
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-08 21:16



Bookmark and Share


  PoeticJustice
Underbart.... Förstår precis vad du menar
2006-07-08

  Jessi
Jag vet och jag håller med dig
2006-07-08

  lalanda
Åh, synd att du missförstod. Men så ska det vara också, annars är det väl inte poesi om allt förstås på en gång.
Det poänglösa är anledningen till att det finns så många maskrosbarn.
Ja, jag är ett sådant och ja, jag tycker det är tråkigt att vi är så många, därför skriver jag att det är poänglöst.

Det borde inte finnas så många maskrosbarn till att börja med.
det borde inte finnas några alls.
Man ska inte behöva "överleva" svåra saker och "bli så bra ändå!".
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke