Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lömska minnet faller i glömska


Vad jag minns
var det bra

ibland

vad jag minns
var det dåligt

ibland

vad jag minns
vet jag inte
riktigt

vad jag minns
minns jag inte
alltid

ibland

är
vad jag minns
här

ibland

där
vad jag minns

Vad minns jag?




Fri vers av lalanda
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-07-08 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke