Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revider


Perfektion

en omöjlig
ekvation

Att fästa
mening vid

Ögat sätter
krokben för

snubblar
radvis

Mot ett sista
försök

Att hålla
ihop

Låta vara

hålla ihop
orden som
kom och gick

Livsberättelsen

Det allra sista
korrekturet

inget att revidera

inget längre att
upprepa

Bara samanslå
och begrunda

För att med
viss
tillbakahållen
lättnat
forma ett avslut

Med orden

Långt ifrån
perfekt

Men helt ok
ändå












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP