Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinäger


Äsch!

jag avskyr att skriva om tårar

tårar är till för att gråtas

det finns inga andra ord som kan beskriva dem

det finns inga bra meningar där de passar in

tårar

de är till för att gråtas


där blommar de ut

där gör de sitt bästa

där blir de fullkomliga

i gråt

när de rinner och förvrider

mitt ansikte

ett par varv

och gör det rött och skrynkligt

i ett par dagar.




Fri vers av lalanda
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-07-08 21:54



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
mmm.. O så börjar man gråta när man minst önskar det. Och man blir röd o jag vet inte vad! Speciell dikt! Ett plus för rubriken!
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke