Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarrumpor

Värmen klätt av oss, bara rumporna inte bara
En stor en läser Hemingway
Mina ögon fulla av ovana
En annan med bröst bara ligger filten next door lyssnar på
Regina Lunds Sommarprogram
lurarna ser ut som nyss komna ur havet
de läcker skälvkänsla
Låren kör manikyrbestyr långa, slanka, blanka
till muskulös rumpa
Naveln packar upp picknick
korg till en låt obekymrat vitt bröd
Två munnar mal på om viruset
Sötstarka biceps håller upp en padda med
YouTube med S Silvermans vassa hörs
men störs av Grabbhäng som skrålar
Bajen -Gröna Vita Hammarby typ en hel marschmatch
Ytterrumpa, alltså längst bort, men söt, läser Marian Keyes
Småbröst med stor rumpa i skugga, pigmenten outvecklade
-En helhet, ni vet, i ett nötskal
Jag som solar mig i glansen tänker:
Hemingway, han sköt ju sig själv




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-23 16:09



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Otroligt bra beskrivning av händelserna just där och då! Bildspråket är dessutom genialt!
2020-06-15

  Magdalena Eriksson VIP
gillar flödet och din beskrivning av det sjuka utbudet en vanlig dag i mediaflödet
2020-05-10

  Mats Edin VIP
Usch ja:))
2020-04-25

  Trebor Zweig

Äh fy fan..Regina Lund. :o)
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP