Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ser inte bra ut när du gråter, du är vackrare när du skrattar med läppstiftets röda nyans.  


Du är vackrare när du skrattar med läppstiftets röda nyans.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q-R1feiPaug

Åh igen går jag tillbaka till historien om salter ....

  Viruset förblir aktivt och är potentiellt smittsamt i ögonutsöndringar.

Enligt ett uttalande från Spallanzani Hospital är det en viktig upptäckt med viktiga konsekvenser för folkhälsan, och WHO begärde information om studien när den var i sin inledande fas.

"Denna undersökning visar att ögonen inte bara är en gateway för viruset att komma in i kroppen, utan också att de är en potentiell källa till infektion," säger Concetta Castilletti, chef för Emerging Virus Operations Unit vid laboratoriet. Spallanzani virologi.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-04-24 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP