Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obrydd

I sommarnattshetta
gick han
med tandtrådsbefriade
mellanrum

Han hade inte gröna fingrar
men skitiga naglar
och när han log
rann snusen ner
över underläppen

Vissa som såg han
blev stötta

Han, brydde sig
inte alls




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-07-08 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan