Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma båt

i samma båt flyter vi
i pandemins oförutsägbara
undervattensströmmar
kontrollberövade
trygghetstörstiga
dricker vi oss berusade
på tegnells folkhemsbrygd
alla är vi i samma båt men
ingen vet vart vi är på väg
är det nu vi hittar hem?

© Maria Marängsviss, 26 april 2020




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-26 11:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
iaf jag.
2020-06-07

  Klint
denna borde publiceras offentligt
gillar skarpt!
2020-04-26

    ej medlem längre
En starkt symbolisk och väl fångad sammhällsbild!
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP