Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var faktiskt för min skull solen gick upp

Solen sken inte lika mycket och de rosa molnen bytte om till vit, fåglarna slutade kvittra och fjärilarna i magen förvandlades till larv. Hjärtat mitt stod nu still, slutade göra onödiga volter, lite snurrig, förvirrad över att livet fortsatte trots din frånvaro, inte lika levande, intensiv eller färgglad, men den fortsatte, och sakta men säkert bytte molnen om till rosa igen och solen sken glatt över mig, viskade att det var alltid  för min egen skull den gick upp varje morgon.

 

 




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-26 12:51



Bookmark and Share


    Steff...
Fint
2020-07-28

  bibbi ahrnstedt
Tack, så insiktsfullt!
2020-04-26

  Sandra De Freitas VIP
åh då har jag lyckats fånga in den känslan. Känner hur hela våren kommer
och förändrar hela mitt tankesätt. Underbart att bara kunna få sitta och njuta av solen och trivas i sin ensamhet. en underbar känsla.
2020-04-26

  Hon kallar sig poet VIP
Känns lite som en Ted Gärdestad låt och man känner sommaren, värmen och närvaron. Kanske nån som sitter har en utsikt från nån klippa vid havet eller filt och gräsäng. Nån som har hoppat över vattenpölar, klättrat och tagit sig förbi nåt som krävt styrka...
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP