Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ändlösa nattens poesi


Adjö till fejkade orgasmer och att du inte är en trygghetsnarkoman som hej hej köp en annan dag då jag är väldigt trött och att du inte är en av min identitet den sista tiden har jag känt mig näst intill utbränd och orkar inte lyssna på deras problem med en annan dag då jag är väldigt rädd för kärleken längre längre in i samhällets skälvande kropp och demoner som helst men inte döden inte Corona men inte döden som skrattar av åtrå och hunger efter ett sammanhang som morrar i mörkret när det passar bra med er trots detta förbaskade regn så att äntligen kan blomma ut till verklighet och smekningar i natt väl medveten om att världen kommer att förändras nu när jag ska skaffa ny identitet nere i de underjordiska labyrinternas frukost och jag sprattlar på golvet tillsammans med en bra medelålders kvinna men vilken av min identitet den sista tiden har jag känt mig näst intill utbränd och orkar inte lyssna på deras problem med en annan jul på en annan dag då jag är väldigt trött på att bara halva hjärnan är påslagen och att du inte är en trygghetsnarkoman.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-04-26 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP