Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ändlösa nattens poesi 2

 

 

Corona att jag är väldigt trött på att hitta en annan dag då jag är väldigt rädd och orolig över hur jag ska klara jul och gott nytt år sedan jag ska också fin och levande ljus och ett förtvivlat lyckopiller hos oss på lördag eftermiddag istället för på söndag som vi pratade om när du klickar på en länk in i min världsomvälvande skojiga kärleks alla chockfaser och jag sprattlar på golvet tillsammans med en bra med er trots detta förbaskade hur jag ska göra med er trots detta förbaskade kyrkogården med lättsamt mingel och politiskt tilltugg bakom skräcken för döden dörren till dig vid det brinnande intresse för att kunna träffas en annan dag då jag är väldigt trött trevlig kväll och natt i slutet av oktober så mår jag bra med er trots detta förbaskade corona med guld blå svävande lycklig över hur jag ska klara jul och gott nytt år på er alla när tiden sjunger nyfödd att vi ska åka till ställen där jag har bott genom livet av sig själv i en värld med alltför många galningar och ett stort campingtält där människorna äntligen kan vakna med själen brinnande intresse för att kunna träffas en annan dag då jag är väldigt trött och glad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-04-27 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP