Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Ringer Du

 


Om man inte är hemma,


då är man borta.


Men om borta är ingenstans,


var är du då någonstans?


Du är ju någon men lever som


ingen och jag vet vem du är.


För du är väl, du finns väl ?


Jag ropar åt ditt håll och du


vet vem jag är. 


 


Jag är hemma.


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-28 21:34



Bookmark and Share


    Max Poisé
Här gäller det å hänga med...
För du är ju där och jag är här..
Snygg ritning på denna dikt!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP