Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utomhuskampanjen som kör bilder som kombinerar heliga tecken och hybrider gud-läkare, med en gloria. Utan någon slogan. Helt enkelt, bara bilder.


Gatorna är under kontroll!

 

 

 

 

När man ser noggrant på dessa figurer som härstammar från alla folks Pantheon er, uppmärksammas två gemensamma särdrag: alla, men absolut alla, är utrustade med skyddsmasker och / eller föremål för medicinskt bruk (stetoskop, glasögon, mantel.)

Vad handlar det om?

 

Kommer ni ihåg när jag berättade för att vi bevittnar födelsen av en ny "religion" som tillbedda en otrolig tredje: staten, vetenskapen (medicin) och den "heliga" koviden? Du har bevis för att jag inte hade fel! -

Är ett av meddelandena som får dig att skaka ner ryggraden. Är det en kampanj som startats av kommuner?

 Det är en medvetenhetkampanj, men vad ska vi vara medvetna om?

Är det en modelleringskampanj?

Är det en ritual?

Utställningsutrymmen köptes under en tid. Pengar gavs. Men först och främst tänktes det.

Så vi tog det som en skyldighet av oss, av ett kreativt samhälle, att skicka vårt tack till läkarna. Varje konstnär med en unik tolkning.

Bilderna kommer att visas utomhus i hela landet. Mer kommer snart! # stöd för läkare.

 

Var och en med sin egen smak, vet du ordet, är Wanda art skaparen av denna kontroversiella kampanj?

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-29 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP