Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörrar

 

 

Jag kysser dina tårar när dina svarta sorger och förtvivlan dominerar.
Jag fyller dina inre slukhål med min kärlek utav allra bästa märke.
Dina enträgna demoner kväser jag med mitt ursinniga själaljus.
Det gryr i ditt härjade ansikte av glädje och varm övertygelse.
Du har rest dig upp ur medvetslösheten och vi jublar tillsammans.
Våra kyssar och smekningar glöder under den nyutslagna björken.
Vi tackar Gud för kärlekens mirakler, för alla öppnade dörrar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-04-29 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP