Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God kväll älskade uggla! Tack för idag, du är fantastisk bamsekram !


öppna din mun


Lyssna till din egen röst
säg till dig själv: "Du är betydelsefull"

ja, just du !

ingen är förmer, vi är jämlikar
oavsett vem eller vad
oavsett språk och ande
små människor ser sig själva
i förstoringsglas, låt inte dom förminska dig
i mötet med andra växer vi eller förminskas
allt beror på dig själv
försumma dig inte
tillåt dig vandra i din inre trädgård
i mötet känn hjärtat slå
fokusera på ordens vibrato
känn formen med handen, känn
hur du växer i anden
känn hur du växer till ett träd
lyfter i vinden



anm.
nu ska jag gå ut igen, fortsätta utearbetet
vad anbelangar herrar som manipulerade
medan du var bältad älskade uggla
ger jag inte ett ...ett fult ord ...för




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2020-04-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP