Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fingervisning

 

Hennes största problem är naglarna
annat petar hon inte i
tillvaron
skulle falla henne ur händerna då

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-29 18:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En riktig nagelbitare
2020-04-30

  DavidM VIP
Ett koncentrat med ett synnerligen rikt innehåll. Sättet du får ihop det är galant. Fyra rader som vecklar ut tankarna.
2020-04-30

  Solweig Jansson VIP
Språklek med djup av äkta KattenKin-märke
2020-04-30

    Sefarge VIP
Gäller att inte vara
så petnoga då?
;)
2020-04-29

    Lena Staaf VIP
Lekfull text med fingerkänsla!
2020-04-29

  Ola Rydberg
Snyggt och intensivt
2020-04-29

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så mitt i prick!
Mycket fyndigt.
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP