Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ergo

En mening i ett omöblerat rum förutspådde
en lavin,utvidgade sin komplott,
den involverade ytan på pergamentet, myrmalmen inuti, det vita andetaget,
hud så genomskinlig, den vackraste bokstaven,
lusten att dricka din silhuett, läsa solens historia,
kyssa romarinnans mun, eldstrupens färger,
helvetets polära öken...

allting...

ett sår...




Fri vers (Fri form) av Agrippina
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-30 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agrippina
Agrippina

Senast publicerade
écarlate
Ergo
Hon
* Se alla