Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon var den som skrek efter sina tragiska systrar
när hon högg vinterns ved, hon vars hud bar eleganta ärr
och vars tunga översatte det nakna saltet från dina höfter
hon som visste att gammal sorg är mild och att kronan var
eld,en stulen önskan om att staden stod i väntan på broarnas andetag,lust och bensin,en förtida framtid av järn och av ljus




Fri vers (Modernistisk dikt) av Agrippina
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-22 22:49



Bookmark and Share


  Shaida
Jättebra! Intressant
2020-04-24

  Domenico VIP
En utmaning att tolka - Därför en särdeles spännande text !
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Agrippina
Agrippina

Senast publicerade
écarlate
Ergo
Hon
* Se alla