Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, precis så subtilt, Gautama


En av dem äter för mycket,
men det kan inte vara hon,
tänker hon och ler samma leende
som lyser upp den fetes alla avbilder.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-01 10:50



Bookmark and Share


  Trebor Zweig
Oj cyniskt, :o) My fucking cup of tea...
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP