Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivandeprocessen


Dyker (med infångat byte)


Rytmen slår följe
med tanken

Pennan mellan
tummen
och pekfingret
är en hungrig
fågels näbb
som gör
små krumbukter
i luften
över det ännu
oskrivna arket

Tar sats och dyker
med sitt infångade
byte
ner mot den blanka
sidan

Skrapar
ristar rytmiskt in
sitt budskap
över tomheten

Till rytmen
av ett taktfast
regn mot rutan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-01 11:24



Bookmark and Share


  Briza media
Härlig liknelse!
2020-05-03

  Kungskobran VIP
Busväder stimulerar kreativiteten
2020-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Idealläge.
Även om man ogillar regn.
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP