Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden vi fanns

Jag trodde aldrig jag skulle blicka bakåt
Men när jag ser min generation försvinna i sig själv, finns ingen annan väg för mig.
Jag har slutat försöka förstå, vad som menas med att bara se på.
Jag har slutat hoppat på vårt tåg
Där vi bara ser vårt mål
Jag lever bara i tiden som fanns
Där vi fortfarande visste våra efternamn
Där vi såg varann




Fri vers av Marcus henriksson
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-02 09:19



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Intressant denna text!
Det är ju hemskt om "vi slutat se varann". Jag försöker leva lite gammaldags, att se medmänniskan och vara hygglig mot den!
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marcus henriksson