Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig finns jag kvar

Av ljuset vi blir
Med vinden vi far
Av mörkret vi befarar
Men för dig finns jag kvar




Fri vers av Marcus henriksson
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-16 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus henriksson