Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slånblommor doftar så gott och starkt.

 

*Sovrumsfönstret är öppet natt och dag, doften och fåglarnas kvittrig svävar in,

Om jag hittar parfym på vit slån blomma   köper jag hela lager så mycket tycker jag om det oskyldiga doft.

Och då ska jag parfymera mig och åka tunnelbanahundvagn, som hämnd för tredje gången fick jag ett e-postmeddelande om att jag skulle låta li åka med     tunnelbanan kanske tåget inte ens stannar vid Östermalm. Hållplats.

Igår åkte jag hem med bil för att fira 1 maj arbetarnas dag genom att rengöra balkongen i regn och vind, i doft av hav från Östersjön välkomnade jag i lägenhet...

 

Sädesärlan paret återvände för att vänta på mig under kvällen i parkeringsplatsen, men med två släktingar till efter resan till varmare breddgrader, undrade jag om de var deras barn från Afrika eller om de hade blivit vänner på vägen?

Svaret blev flera flygningar i runda cirklar framför mig glada att vi har träfats ingen från den 24 oktober föra året

 

Våren 2020 05 02 är här och det tycks att ingenting kan störa, Gud ändå älskar oss.

 

 

 Nyheterna är bara bra. och allt mer avslöjande om vad handlar om: Dagens läsning är inte rolig men ändå

 

 

Vilka intressen skyddar Världshälsoorganisationen? det är korruption!

 

Det faktum att Trump har sina egna skäl för att attackera WHO betyder emellertid inte att den nuvarande ledningen för denna världsorganisation är pålitlig. Oavsett Trumps anklagelser har han allvarliga misstankar om WHO.

 

Den första frågan är finansiering. Konstigt som det kan verka, efter USA, den största WHO-finansiären de senaste åren var Bill Gates.

 

Genom tre organisationer som skapats eller finansierats av den amerikanska miljardären (Bill and Melinda Gates Foundation, Global Fund to Fight AIDS and GAVI Vaccine Alliance) fick WHO över 474 miljoner dollar 2017, mer än 401 miljoner dollar från USA i det år.

 

 

Låt oss acceptera idén att Bill Gates är en filantrop, även om det finns många anklagelser om att han skulle ha andra intressen och hantera de andra finansiärerna.

 

Listan inkluderar även Big Pharma-grupper som Pfizer, GlaxoSmithKline, Novovax och Nosocomial Vaccine Company.

 

 

 

Jag behöver inte nämna de intressen och strategier som dessa företag använder nu. När allt kommer omkring kan de inte ens dömas. Den som investerar pengar i något gör det för att få något i gengäld.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-02 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP