Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titthål


ställer ut en stol i natten
den drar till sig lätta särlaregn
den drar till sig sånger ur gömmorna
den drar till sig eldens revben och ögontröst
och vi låter stolen stå där vid fältet utan att störa

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Axelsson
Läst 236 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-03 01:43



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En stol att sätta sig på. När man vill uppleva det magiska. Fin text.
2020-05-04

  Ulf Carlsson VIP
En åtel för tankar. Ett agn för minnen.
Pojkbusaktig, surrealistisk bild a`la Dali eller Esaias Thorén.
"Vi" är voyeurerna...
2020-05-03

  Kajan VIP
Så säregen blandning, vackert med svedda kanter. Gåtfull.
2020-05-03

    Lena Staaf VIP
Underbar dikt om det gåtfulla och det vackra. Gillar också grafiken! Sparar den.
2020-05-03

    Max Poisé
En dikt som förträffligt fyller tomrum!
Bravo!
2020-05-03

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det går att se mycket i det lilla. I naturen händer det mycket om man vill se det.
Så behagfullt uttryckt här.
2020-05-03

  alicja lappalainen VIP
en egendomlig bild, som drar till sig uppmärksamhet.
vackra ord; särlaregn och gömmorna
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson