Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska börja med ett skratt


En dag så hoppas jag att
jag får skratta mig in i döden
strax innan festligheterna
börjar där på den andra sidan
Glädjen och harmonin ska
vara fullkomlig och min bror
möter mig med en varm kram
Min depression och ångest 
ska vara slut för alltid och
lycksaligt ska jag älska folk
på ett gränslöst ljuvligt vis
och jag ska få avnjuta en 
varm ömhet som aldrig förr
Allt ska börja med ett skratt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-03 16:43



Bookmark and Share


  Klint
precis så!
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP