Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

 

Aldrig mer säger du
gossenussan
du är en komet
vet du det?
ring mig nästa gång
du försöker dö
jag har tagit gift
och motgift
vill gärna gå i ide med dig
men måste man gifta sig?
och slår krokben på
luftmotståndet
solkoronan 
och som en matchtjuv
med en ljuv skruv
”anyone for tennis?”

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-05-03 20:54



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En verkligt ljuv skruv som det svänger om !
2020-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar galghumor i symbios med glädje och sorg, kära ordsvängare!
2020-05-04

    Lena Staaf VIP
Halsbrytande humor i njutbara ordlekar. Hisnande volter mellan härligheten och den svarta rädslan.
2020-05-04

  Kungskobran VIP
Fin härlig humor
2020-05-04

  Respons VIP
Tennis i luften med orden och den svåra existensen. Här blandas sorgen med glädjen i ett lekfullt spel med engelskan och svenskan.
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP