Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korvöre med tilltugg

 

Hon svävar en våning över oss andra
i enkelbäddad fetma och bitterhet
läppjar lojt grädde från en silversked
singlar slant
om vem som kostat henne mest förtret

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-05-06 12:03



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fantastiskt porträtt - ett av flera. Du berättar mycket och träffande på få rader och med ett mycket personligt och spännande språk !
2020-05-12

  lodjuret/seglare VIP
Min väninna har vetat att berätta en sak. En kvinna i ett teveprogram har berättat att det är bättre att vara kvinna och att en kvinna njuter mera. Hon berättade dock inte om hur hon kommit fram till detta eller om hon personligen tycker att det är mer spännande att prata och umgås med män än med kvinnor. Kanske skulle det till äventyrs kunna ha en sorts likhet i denna upplevelse, om hon bara varit man. Men hon tycktes ha denna övertygelse att som bära på genom livet. Det verkar i vilket fall bättre än att vilja bära världen, likt Atlas, på sina axlar... (Texten? Jo, den förtjänar sin egen trädgård. Sitt möjliga paradis.)
2020-05-11

  Ola Rydberg
Snyggt
2020-05-10

  Magdalena Eriksson VIP
Kanonbeskrivning
åkte förbi en sån där typ idag på cykeln.
hennes mann dog för 7 år sedan. ännu bitter som en grå jordgubbe.
2020-05-07

  Kajan VIP
Lysande betraktelse! Din poesi är ordkonst där innehåll går före form, finns inte orden får man uppfinna nya, och skapa nya kombinationer..
2020-05-07

  Kungskobran VIP
Den som lever i förtret lever inte
2020-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord ett ingående person porträtt i tragik.
2020-05-06

  Respons VIP
Intressant prrsonporträtt!
2020-05-06

    Lena Staaf VIP
Ett svidande porträtt. Mat som tröst för livets brister.
2020-05-06

  Anya VIP
Så mycket innehåll på få rader. Ett porträtt som känns. "Enkelbäddad fetma". Så talande beskrivning. Jaa det här med varför vi äter är komplicerat.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP