Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumdristig

Hon såg ut över vattnet och reflekterade över dess färg. Över vad som fanns under ytan. Solen bländade henne förtvivlat. Flickan placerade sin högra hand mot pannan i en rät vinkel, som så många gånger förut.

Det tog inte lång tid förrän hon gav upp för längtan. Flickan begav sig på äventyr för att utforska mörkrets oändliga djup utan en tanke på hur det skulle kväva henne.

Flickan flöt upp till ytan medan solen gick i moln.




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP