Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den nya dagen kommer


Natten kommer som en vän


Natten håller
dagen
i sin famn

vaggar den
till tröst

Nynnar visorna
den kan

med sin mörka
röst

Drömmer sedan
dagen bort
med sitt lugna
sätt

När sen nästa
morgon gryr
och du fått en
vän

Ska dagen
återvända
och börja om igen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-08 11:55



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vacker och genomarbetad! Snyggt!
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP