Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avion en attente

För mig själv
alla saker
du fick mig
för natten

Ner till mina
men jag andas
för natten
du förnimmar




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-09 08:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
var eru ifrån robert. du skriver som en utlänning. men du gjorde lumpen i svedala redan 1994.

2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig