Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pottstolen

 

Alla ska vi prisa
rättens envisa orättvisa
låta lagen bryta arm
slita ut tunntarm
mäta muskler
utbildning
versus belastningsregister
en lisa att höra dem tillrättavisa

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-14 19:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ord lika aktuella idag (tyvärr) som för hundra och tvåhundra år sedan..
2020-05-15

  Kungskobran VIP
Ställt utom rimligt tvivel
2020-05-14

    Lena Staaf VIP
Lek med ord om lagens långa arm som varken är ärmlös eller harmlös men som skjuter snett ibland och skjuter undan saker helt ibland.
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP