Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskarna


fiskarna

-Världens mest tvetydiga poem




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 09:37



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Svenska språket låter oss få känna och fantisera som vi vill kring orden. Hos mig ledde det fram till minnet av min far!
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP