Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fragment av ljus. Av ULJO. 'Upp kommer' eller 'uppkommer'... välj det som passar.


Kommentar på en text (2111) ricktiig text





Du skriver så en kan dö,
eller vandra i lösan snö,
tänk vad en kropp kan rista,
ett förstånd som kan brista,
i vårens tecken upp kommer så tö...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-09-12 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP