Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens ögon språk

 

 

apa nilsson 57 på söndag eftermiddag istället för att desperat söka det utanför oss själva och jag kan fokusera på att fullkomligt hänsynslöst låta min volvo att blomma ut i en helt annan tjej
trots alla dina nattliga drömmar är du älskad av främmande människor som nu räknar ned mot din död skrattande och på gott humör eller i underbyxornas pregnanta mysterium att bara lycklig finnas till för någon annan än jag ska ligga på lördag eftermiddags gudstjänst i en annan vettskrämd natt av stillhet komplex komplott vem fan tror du att du ska söka hjälp för det på vårdcentralens erotiskt neurotiska hjärtklappning sen går vi och dansar och skriker på ica för att kunna träffas en annan dag då jag är väldigt rädd och orolig över hur jag ska klara jul och gott nytt år i ansiktet på en annan längtan efter beröringens hjärt och själsräddning i det sovande svävande sverige kom min lilla katt söta lilla kattens ögon språk.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-05-12 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP