Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När smärtan kan vara skön

Jag har sedan en tid blivit hemsökt av det förflutnas trogna och öppna armar;
finner mig själv i tonårens ömma något vidskepliga famn, drömmandes, yrandes långt intill gryningen, tills jag minns allting och vill tillbaka! desperat få blicka tillbaka in i mitt enkla pojkrum och se min kära mor stå bredvid mig, höra röster som viskat i mitt öra sedan begynnelsen, aldrig låta dagsljuset lyfta på ögonlocken och förbli vilandes i hemmets omslutande vrå, likt ett kyskt fläckfritt spädbarn som blivit vaggad till ro och ännu inte hunnit fördärvats.

24/3 - 20




Övriga genrer av Kallmark
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-05-13 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark