Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i byn

På mörka lantliga ängar,
far nattdimman spöklikt
fram.
En blickstilla gestalt, försummad
djupt i skuggorna; den gamle fågelskrämman!
hatten hans blänker i månens fasansfulla blå sken!
Tystnaden drar över de darrande grässtråna,
vinden kusligt sjuder!
grindarna våldsamt ljuder, ifrån verandan hörs hysteriska klockor bjällra...




Övriga genrer av Kallmark
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-24 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark