Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det uppvaknande barnet


du gnuggar bort skuggor och damm
du öppnar långsamt dina ljuskällor
tar yrvakna fotsteg utan att hindras
du kommer både att segra och bränna dig
dela lite av dina spisvarma tomrum
jag blev så kall av min egen luft
flytta tillbaka och brusa bakom mitt hjärta

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-14 13:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fint att se sitt barn, vilja det gott, ta det i handen och bli...både svag och stark !
2020-05-18

  Nina Nightwish
Så vackert :)
2020-05-16

    Sefarge VIP
Likt en sonat av Beethoven
Utsökt! Att få njuta av.

2020-05-14

  Kajan VIP
Så fina poem du nedpräntat, svåra att kommentera; man vill nästan tassa på tå för att inte störa..
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson