Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*\*\*\*\*\*


Universums fläckar kanske är stjärngräs
Intill vintergatans markerade landningsbana

 

 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-16 11:27



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Undrar vad universella tecknet för svarta hålet är...
2020-05-16

  Solweig Jansson VIP
Oj, vilken bild !!
2020-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
bildlik titel och dikt som öppnar för stora överraskningar; vem/vilka kommer att landa på vår "lilla" vintergata" och när ? * ? * ? * -
2020-05-16

  Nanna X
Det låter som en rimlig astronomisk hypotes!
2020-05-16

  Staffan Nilsson
Ja, stjärngräs lyser överraskande starkt i all sin litenhet.
Du fångar vägkant och allting i skenet av Stellaria graminea.

2020-05-16

    Lena Staaf VIP
Här blir vi ett med universum!
Suverän och konstnärlig rubrik som fiffigt knyter an till innehållet.
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP